Woonruimte

Prinsessesingel 30
5911 HT
Venlo
Huurprijs € 510

Te huur: Instapklare studentenstudio’s, gelegen aan de rand van het centrum van Venlo en op steenworp afstand gelegen van het NS Station Venlo.

Lebe ondersteunt studenten met betaalbare en ruime studentenwoningen in het centrum van Venlo. Onze studentenkamers liggen centraal in Venlo, op enkele fietsminuten van alle scholen, modern gefaciliteerd en met een uitstekend serviceniveau. Beleef je studententijd vanuit een comfortabele studentenwoning, zodat je later kunt zeggen: dat waren nog eens tijden!

Op enkele kilometers van de Duitse grens, tussen Nijmegen en Maastricht, ligt Venlo. Na Maastricht is Venlo de grootste stad in de provincie Limburg. Met 100.000 inwoners, verspreid over een groot gebied en verschillende stadsdelen, vormt de stad een toeristische en logistieke hotspot. De prachtige ligging van de stad zorgt ervoor dat de gemeente Venlo, naast veel (internationale) toeristen, ook vele soorten bedrijven en multi-nationals aantrekt.

Daarnaast is Venlo een bruisend centrum van culturele en sportieve activiteiten. Uit je plaat gaan op house en techno in het park? Dan is Stereo Sunday helemaal jouw ding. Hou je van gitaarbandjes en bezoek je veel concerten? Ga het hele jaar naar poppodium Grenswerk en bezoek in de zomer het Zomerparkfeest en het ZOKS festival. Hou je van sport en blijf je graag fit? We dagen je uit om mee te doen aan VenloStormt en de Venloop. De ene is met modder en hindernissen, de ander is een internationaal geprezen hardloopwedstrijd waar internationale records sneuvelen.

Op dit moment heeft Venlo drie grote onderwijsinstellingen.
•    Fontys University of Applied Sciences (± 4000 studenten)
•    HAS Hogeschool (± 500 studenten)
•    Universiteit Maastricht, campus Venlo (± 180 studenten)
Al deze scholen bereik je vanaf Lebe City Campus binnen tien fiets-minuten.

Het complex bestaat uit vier bouwlagen waar in totaal 36 studio’s zijn gerealiseerd. Het betreft een lichte kamer voorzien van een open keuken. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een hangend toilet, wastafel en douche.

LET OP: Getoonde afbeeldingen zijn impressies van de woning en zijn geen foto’s van de beschikbare woning.

Servicekosten hebben betrekking op onder andere:
– Gas, water en elektra;
– Internet;
– Witgoedapparaten (gemeenschappelijk wasmachine en droger);
– Schoonmaak algemene ruimten;
– Glasbewassing buitenzijde;
– Camerabewaking.

Huurovereenkomst: minimum zes maanden.
Waarborgsom: 1 maand huur en servicekosten
Contractkosten: Éénmalig € 96,80

Huisdieren zijn binnen het complex niet toegestaan.

Belangrijkste kenmerken

Interesse in dit pand?


Anderen bekeken ook

U-00855_538850

Holtum-Noordweg 11

6121 PA

Born

C-00304_541423

Orlandopassage 1

6461 AM

Kerkrade