Kantoorruimte

Kaldenkerkerweg 56
5915 AD
Venlo

Deze kantoorvilla met karakteristieke uitstraling is gelegen op een zichtlocatie aan dé verbindingsweg van het centrum van Venlo richting Duitsland.

Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting.

Het betreft een aantrekkelijke locatie nabij het centrum, het centraal station en het bus knooppunt. In de directe omgeving bevinden zich een grote diversiteit aan winkels, horeca en andere binnenstedelijke faciliteiten.

Kenmerken
Algemeen
Lebe Group biedt u de mogelijkheid tot het huren van kantoorruimte binnen dit vitaliteitsconcept op basis van uw wensen. Zo is er kantoorruimte te huur vanaf 22 m². Het betreft een pand dat in 1909 is gebouwd door de Venlose architect Henri Seelen. Het statige maar sierlijke pand is gebouwd met kenmerken van het neoclassicisme- en de neorenaissance-stijl. Een imposant, klassiek silhouet met horizontale lijnen en veel oog voor detail. Zowel de gevel als de boeiboorden, de balkons en de complete binnenkant zijn in 2016 opgeknapt in passende stijl.

Beschikbaar: per direct.

Bestemming
Hoofdbestemming: Kantoorruimte

Oppervlakten
Perceeloppervlakte: 1.165 m²
Totale oppervlakte: 1.286 m²
Te huur: vanaf 12 m²

Object
Het onderhavig object betreft een bedrijfsverzamelgebouw met een karakteristieke uitstraling en een verhuurbaar oppervlak van in totaal ca. 1.286 m2. De kantoren zijn verdeeld over een drietal verdiepingen. Het object kent meerdere entree partijen, waaronder een invalide ingang.

Bereikbaarheid
Auto
Het object is op korte afstand gelegen van de toe- en afritten naar de A67, A73 en A74, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen, het Ruhrgebied  en Eindhoven (A67) en Nijmegen en Maastricht (A73).

Openbaar vervoer
Het object op is ca. 85 meter loopafstand gelegen van de bushalte Maagdenbergplein, welke in directe verbinding staat met het NS-station Venlo. Het object op is ca. 750 meter loopafstand gelegen van NS-station Venlo.

Parkeren
Op eigen terrein zijn een beperkt aantal parkeerplaats te huur. Aan de openbare weg is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voorhanden.

Huuruitgangspunten
Huurprijs per maand
Huurprijs op aanvraag.

Servicekosten
De servicekosten (o.a. de levering van gas, water en elektra, glasvezelinternet, schoonmaak algemene ruimte, alarm- en beveiligingskosten en algemene onderhoudskosten) zijn bij de huurprijs inbegrepen, waardoor u nooit een afrekening ontvangt op het einde van het jaar.

Huurtermijn

In overleg bespreekbaar. Flexibele en korte huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Beschikbaarheid
In overleg, doch op korte termijn

Opleveringsniveau
– Systeemplafond voorzien van ledverlichting;
– Te openen ramen voor natuurlijke ventilatie;
– Verwarming middels wandradiatoren voorzien van radiatorkranen;
– Alarmsysteem;
– Liftinstallatie;
– Airco;
– Sanitaire ruimte per verdieping;
– Wachtruimte per verdieping;
– Vloerbedekking.

Belangrijkste kenmerken

Interesse in dit pand?


Impressie Kantoorruimte

Anderen bekeken ook

U-00855_538850

Holtum-Noordweg 11

6121 PA

Born

C-00304_541423

Orlandopassage 1

6461 AM

Kerkrade