Bemiddeling

Bij Lebe Group kunt u terecht voor bemiddeling

Door de jarenlang opgebouwde en onderhouden internationale contacten op alle terreinen van het vastgoed en het dientengevolge uitgebreide relatienetwerk is Lebe Property Management geen onbekende bij internationale partijen welke vastgoed ontwikkelen en/of kopen of verkopen.

Lebe Property Management is derhalve in staat kwalitatief vastgoed als potentiële belegging middels een zoekopdracht uit de markt te halen en vervolgens als beleggingsobject aan te bieden aan vastgoedbeleggers.

Lebe Property Management heeft een track record opgebouwd in de aan- en verkoop van commercieel vastgoed waaronder kantoren, winkels, winkelcentra en logistiek vastgoed in zowel Nederland als Duitsland. Vanwege de jarenlange ervaring in het asset- en propertymanagement van vastgoed in met name Nederland en Duitsland zijn de ins en outs van gebouwen voor Lebe Property Management geen onbekende meer. Met name de details waar je als asset-propertymanager, maar zeker als vastgoedbelegger rekening mee dient te houden, worden vaak door de partijen die zich alleen met deals bezig houden volledig over het hoofd gezien of onderschat. Deze kunnen in het besluitvormingsproces en het op langere termijn te behalen beleggingsresultaat belangrijke issues zijn of worden.

Ons doel is niet alleen een transactie tot stand brengen maar koper en verkoper van A tot Z te begeleiden. Bij ons houdt de deal nadat de overdracht heeft plaatsgevonden niet op en wij zijn graag bereid voor de nieuwe eigenaar het asset- en/of propertymanagement te verzorgen.

Meestal wordt er bij een verkoop een dataroom opgezet die voor partijen duidelijk ingedeeld en zeer toegankelijk is. Na het ondertekenen van een NDA-LOI wordt toegang verstrekt. Transparantie vormt de basis voor het succesvol afwikkelen van een transactie.

Zoekt u kopers voor niet meer in uw strategie passend (commercieel) vastgoed? Ook daar kan Lebe Property Management u oplossingen bieden en ondersteunen in de verkoop.

Hulp nodig bij de bemiddeling?

Bel of mail ons wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst te ontvangen.