Co-working

Je eigen dedicated desk!

Heeft u thuis geen handige werkplek of kunt u er niet geconcentreerd werken? Dan hebben wij de oplossing voor u! Bij ons kunt u voordelig uw eigen bureau in een afsluitbare ruimte huren.

We hebben voor u een oplossing op maat, die bij ons bekend staat als de eigen speciale werkplek. Een kantoor dat u met een ‘collega’ ondernemer deelt, met uw eigen persoonlijke bureau. U krijgt een eigen bureau, bureaustoel en afsluitbaar kastje. Natuurlijk zijn we het internet en 24 uur toegang niet vergeten. Wij begrijpen namelijk dat werk soms niet beperkt moet worden door kantooruren.

Een eigen desk in een afsluitbare kantoorruimte kost 195,- per maand, ex btw, all-in, inclusief gebruik kantoormeubilair.

Filters
U-00731_556898

Transportlaan 1

6163 KW

Geleen

Interesse in Co-working? Neem contact met ons op

Even gebruik maken van een flexibele werkplek terwijl u in Limburg onderweg bent? Ook dat is geen probleem met een los Lebe BC flex-ticket. En wat te denken van externe flexplekken voor medewerkers die niet fulltime op kantoor (hoeven te) zijn? Hier voor is het natuurlijk zeer efficiënt en kostenbesparend wanneer u voor ze een flexplek kunt huren. Onze flexwerkplekken zijn zo ingericht dat rustig en geconcentreerd werken geen probleem is. Bovendien bieden onze Business Centers een goede mogelijkheid tot het ontmoeten van collega-ondernemers. Zo profiteert u direct van ons uitgebreide netwerk.