Investeren in Lebe Group

Meegroeien zonder risico

Veilig investeren

Lebe Group wil groeien. Gecontroleerd uiteraard, maar we richten ons wel op verdere uitbreiding. Daarom zijn we op zoek naar mensen en partijen die met ons willen meegroeien. Die willen investeren zonder risico te lopen, maar met een mooi resultaat. Wij bieden u namelijk een vast en gegarandeerd rendement op uw geïnvesteerd vermogen van 4,00% met jaarlijkse aflossing en 4,0% aflossingsvrij. Daarnaast garanderen wij een vaste rente en uiteraard de terugkomst van uw financiële inleg.

Bovendien heeft u door te investeren in onze projecten niet de problemen die gepaard kunnen gaan met beleggingen in aandelen, vastgoedobligaties, een maatschap of CV. Stuk voor stuk beleggingsvormen met forse transactiekosten en een hoge mate van afhankelijkheid van de expertise van de beheerder(s).Wij garanderen een vast rentepercentage op uw ingelegd vermogen. Geen moeilijke constructies, geen investeringen in een CV waarin u met anderen risico’s loopt.

Niet de belofte van hoge rendementen die u toch niet krijgt! Nee, een gegarandeerde rente en een keiharde garantie dat u uw ingelegde geld zeker terug krijgt. Een persoonlijke borgstelling en op grotere investeringen een hypothecaire inschrijving

Investeren in onze projecten biedt een veilige groeitoekomst en een gegarandeerd rendement op uw belegging


Interesse in veilig investeren?

Bel of mail ons wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst te ontvangen.