Advies & begeleiding

Bij Lebe Group kunt u terecht voor advies & begeleiding

Door de jarenlang opgebouwde en onderhouden internationale contacten op alle terreinen van het vastgoed en het dientengevolge uitgebreide relatienetwerk Lebe Property Management geen onbekende bij internationale partijen welke vastgoed ontwikkelen en/of kopen of verkopen.

Lebe Property Management is derhalve in staat kwalitatief vastgoed als potentiële belegging middels een zoekopdracht uit de markt te halen en vervolgens als beleggingsobject aan te bieden aan vastgoedbeleggers.

Lebe Property Management heeft een track record opgebouwd in de aan- en verkoop van commercieel vastgoed waaronder kantoren, winkels, winkelcentra en logistiek vastgoed in zowel Nederland als Duitsland.

Door de beheerportefeuille in Duitsland en Nederland zijn de ins en outs van gebouwen voor Lebe Property Management geen onbekende meer. Met name de details waar je als asset-propertymanager, maar zeker als vastgoedbelegger rekening mee moet houden, worden vaak door de partijen die zich alleen met deals bezig houden volledig over het hoofd gezien of onderschat. Deze kunnen in het besluitvormingsproces en het op langere termijn te behalen beleggingsresultaat belangrijke issues zijn of worden.

Ons doel is niet alleen een transactie tot stand brengen maar koper en verkoper van A tot Z te begeleiden. Bij ons houdt de deal nadat de overdracht heeft plaatsgevonden niet op en wij zijn graag bereid voor de nieuwe koper het asset – propertymanagement uit te voeren.

Lebe Property Management kan de inzet van een dataroom verzorgen voor het snel en gestructureerd verzamelen van de essentiële koop-/verkoopinformatie. Na het ondertekenen van een NDA-LOI wordt toegang verstrekt. Transparantie vormt de basis voor het succesvol afwikkelen van een transactie.

Zoekt u kopers voor niet meer in uw strategie passend (commercieel) vastgoed? Ook daar kan Lebe Property Management u oplossingen bieden en ondersteunen in de verkoop.

Enkele voorbeelden

Binnenkijken - Kaldenkerkerweg 88 Venlo

Advies of begeleiding nodig?

Bel of mail ons wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst te ontvangen.