Woonruimte

Baarlosestraat 126
5923 AP
Venlo

Dit voormalige eetcafé / restaurant is getransformeerd tot een tweetal studio’s gelegen op de begane grond en een achttal kamers op de eerste en tweede verdieping.

Het object is gelegen op een gunstige zichtlocatie in Blerick. De afstand tot het gezellige winkelcentrum van Blerick is ca. 850 meter. Op slechts enkele minuten lopen is een supermarkt gelegen.

Baarlosestraat 126 (geel op de plattegrond)
Via de hal komt u in de woonkamer (ca. 30 m²) van deze studio. De keuken grenst direct aan de woonkamer door de open ruimte. Aan de woonkamer grenst de slaapkamer (ca. 12,5 m²) gelegen aan de straatzijde. Aan de achterzijde van de woning is een badkamer gelegen (ca. 5 m²) voorzien van toilet, douche en wastafel. In de badkamer bevinden zich tevens aansluitingen voor wasmachine en droger.

Vliegenkampstraat 48 (blauw op de plattegrond)
Via de hal komt u in de woonkamer (ca. 25 m²) van deze studio. De keuken (ca. 7 m²) is gelegen achter de woonkamer. Aan de achterzijde van de woning gelegen is een slaapkamer (ca. 10 m²) vanuit waar u de badkamer (ca. 6 m²) kunt betreden. De badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. In de badkamer bevinden zich tevens aansluitingen voor wasmachine en droger.

Vliegenkampstraat 50
Op de eerste en tweede verdieping van het object zijn in totaal acht kamers gerealiseerd met gedeelde faciliteiten, onder andere twee badkamers, een grote leefkeuken, een gezamenlijke woonkamer en een gezamenlijke buitenruimte.

De studio’s aan de Baarlosestraat 126 en de Vliegenkampstraat 48& de kamers aan de Vliegenkampstraat 50 zijn reeds verhuurd.

Huurvoorwaarden
Huurprijs: op aanvraag
Voorschot servicekosten (o.a. gas/water/elektra en internet): op aanvraag
Huurovereenkomst: 1 jaar, te verlengen voor onbepaalde tijd.
Waarborgsom: 1 maand huur en servicekosten

 In dit complex is roken niet toegestaan, tevens zijn geen huisdieren toegestaan. 

Bouwjaar: 1950

Belangrijkste kenmerken

Interesse in dit pand?


Impressie Woonruimte

Anderen bekeken ook

U-00855_538850

Holtum-Noordweg 11

6121 PA

Born

C-00304_541423

Orlandopassage 1

6461 AM

Kerkrade