Winkelruimte

Urbanusstraat 2
5921 HH
Venlo

Op de hoek van de 1e Graaf van Loonstraat en Urbanusstraat gelegen (winkel)ruimte op strategische locatie in Venlo-Blerick. Op zeer korte afstand treft u de Kloosterstraat en Wieënpassage aan. Deze twee straten omvatten een belangrijk deel van Blerick’s winkelpromenade.

Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting. De gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en is hiermee na Maastricht de grootste gemeente in Limburg. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over de omliggende gemeenten waarmee vestiging van winkels en kantoren in deze plaats erg aantrekkelijk is.

Kenmerken
Algemeen
Thans wordt te huur aangeboden de (winkel)ruimte aan de Urbanusstraat 2 met een oppervlakte van 273 m² winkelruimte & 360 m² kelderruimte. De ruimte is voorzien van toilet, pantry, airco en ledverlichting. Vanuit de Vereniging van Eigenaren is er goedkeuring voor het plaatsen van een extra airco(split unit) op het dak.

Bestemming
Het bestemmingsplan biedt ruime mogelijkheden ter invulling van de ruimte, te weten:
– Detailhandel
het bedrijfsmatig te koop aanbieden, waaronder begrepen de uitstalling ten verkoop, het verkopen en/of leveren van goederen aan personen die die goederen kopen voor gebruik, verbruik of aanwending anders dan in de uitoefening van een beroeps- of bedrijfsactiviteit.
– Maatschappelijke voorzieningen
het uitoefenen van activiteiten gericht op de sociale, maatschappelijke, educatieve en openbare dienstverlening, waaronder gezondheidszorg, zorg en welzijn, jeugd / kinderopvang, onderwijs, religie, uitvaart / begraafplaats, bibliotheken, openbare dienstverlening en/of verenigingsleven.
– Cultuur en ontspanning, geen speelhallen amusementscentra en casino’s zijnde
het bedrijfsmatig verrichten van activiteiten gericht op spel, vermaak en ontspanning, waaronder podiumkunsten, musea en toeristische attracties, muziek- en dansscholen, oefenruimten en creativiteitscentra, seksinrichtingen en feestzalenverhuur. 
– Dienstverlening
bedrijf of instelling waarvan de werkzaamheden bestaan uit het verlenen van administratieve, economische, maatschappelijke en medische diensten aan derden, zoals: 
a. niet-consumentgerichte dienstverlening, bijvoorbeeld een advocaten- of accountantskantoor en naar aard daarmee gelijk te stellen bedrijven en inrichtingen;
b. consumentgerichte dienstverlening, bijvoorbeeld een uitzend- of reisbureau, kapperszaken, schoonheidsinstituten, fotostudio’s en naar aard daarmee gelijk te stellen bedrijven en inrichtingen;
c. medische praktijkruimte, bijvoorbeeld een tandarts- of huisartspraktijk.

Oppervlakten
Totale oppervlakte: 828 m²

Object
Het onderhavig object betreft een multifunctioneel gebouw, thans in gebruik als winkelruimte. Het object is gesplitst in een drietal ruimtes, waarvan er thans één in gebruik is als sportschool & één in gebruik is als winkel. Het object beschikt over energielabel A, wat zorgt voor lagere energielasten.

Bereikbaarheid
Auto
Het object ligt op korte afstand van de Eindhovenseweg (N556), welke is aangesloten op de toe- en afritten naar de A67, A73 en A74, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen, het Ruhrgebied en Eindhoven (A67) en Nijmegen en Maastricht (A73).

Openbaar vervoer
Het object op is ca. 225 meter loopafstand gelegen van de bushalte Winkelcentrum Blerick, welke in directe verbinding staat met het NS-station Venlo.
Het object op is ca. 700 meter loopafstand gelegen van NS-station Venlo-Blerick.
 
Parkeren
Aan de openbare weg is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voorhanden.

Huuruitgangspunten
Huurprijs per jaar
De huurprijs voor de (winkel)ruimte met een oppervlakte van 273 m² bedraagt € 80,00 per m² per jaar, exclusief BTW. De huurprijs voor de kelderruimte met een oppervlakte van 360 m² bedraagt € 20,00 per m² per jaar, exclusief BTW. De maandelijkse huurprijs bedraagt daarmee € 2.420,00 exclusief btw.

Servicekosten
Het voorschot op de servicekosten is nader overeen te komen, mede afhankelijk van het type gebruiker.

Huurtermijn
In overleg, kortere looptijden zijn bespreekbaar.

Beschikbaarheid
In overleg, doch op korte termijn

Opleveringsniveau:
– het object is voorzien van energielabel A wat zorgt voor lagere energielasten;
– toilet en pantry;
– verwarming en koeling middels airco’s.

Belangrijkste kenmerken

Interesse in dit pand?


Impressie Winkelruimte

Anderen bekeken ook

U-00855_538850

Holtum-Noordweg 11

6121 PA

Born

C-00304_541423

Orlandopassage 1

6461 AM

Kerkrade