Kantoorruimte

Roda J.C. Ring 99A
6466 NH
Kerkrade

Het is ons een genoegen om u het representatieve kantoorobject aan de Roda Boulevard te Kerkrade aan te mogen bieden.

KANTOORRUIMTE INCLUSIEF FULL SERVICE PAKKET OP ZICHT LOCATIE GELEGEN AAN DE RODA BOULEVARD IN KERKRADE

BLOX biedt méér dan een ruimte om te werken. Met haar full-service kantoorformule komt Blox tegemoet aan al uw wensen. U ontvangt een pakket aan faciliteiten, waardoor u zich niet meer bezig hoeft te houden met high speed internet, kopieerfaciliteiten, koffie/thee en vergaderruimtes. Dit word allemaal voor verzorgd waardoor u zich helemaal kan richten op uw business. U werkt hier zeker in een inspirerende omgeving, een plek om andere ondernemers te ontmoeten en elkaar te versterken. Een kantoorruimte is al beschikbaar vanaf 27 m².

Kenmerken
Algemeen

BLOX is hét kantoorconcept aan de Roda Boulevard in Kerkrade. Een full service concept met ruimte voor flexibiliteit aangaande ruimte, huurtermijnen en gebruiksafspraken. Met deze faciliteiten wordt u als ondernemer volledig ontzorgd en heeft u volledig de tijd om te werken en verbinden.

Het full servicepakket bestaat uit

– Levering koffie, thee en water
– Voorzien van draadloos internet
– Medegebruik van de spreekkamers
– Scan-, print- en kopieerservice
– Schoonmaak algemene ruimten
– Afvalverwerking
– Onderhoud gebouw gebonden installaties
– 5% administratiekosten
– Inclusief verbruik elektra, water, warmte en koeling

Bestemming
Hoofdbestemming: Kantoorruimte

Oppervlakten

Totaal beschikbaar ca. 378 m²

Object:
Binnen het Parkstad Limburg Stadion (thuishaven van Roda JC) is op de 3e verdieping een full-service bedrijfsverzamelgebouw gesitueerd, waarin diverse luxe afgewerkte kantoorruimtes op flexibele basis te huur worden aangeboden. Alle werkplekken – ruimtes vallen onder het ‘Blox – full service’ kantoorconcept en zijn vanaf 27 m² te huur. Blox is aan de westzijde van het stadion gesitueerd met zicht op het Leisure Dome en Hornbach. Een zeer dynamische omgeving, met volop mogelijkheden om te groeien. Voor de deur kan onbetaald worden geparkeerd en allerhande centrumvoorzieningen zijn op loopafstand gelegen. U wordt omringd door een bruisende omgeving en u heeft volop mogelijkheden om gebruik te maken van meerdere eetgelegenheden zoals De Beren of Dadawan, maar u kunt ook zeker snel een boodschap doen bij de Albert Heijn XL om de hoek.

Bereikbaarheid:
Auto      
De Roda Boulevard heeft een uitstekende bereikbaarheid daar het direct gelegen is aan de N-281 (Ringweg Parkstad), die in directe verbinding staat met snelwegen richting Aken (D), Maastricht, Antwerpen (B) en Eindhoven.

Openbaar vervoer
Er stoppen diverse busverbindingen rondom de locatie, zodat de bereikbaarheid middels het openbaar vervoer ook als goed omschreven kan worden.

Parkeren
Om u auto te parkeren zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig. In de directe omgeving zijn circa 1.100 gratis parkeerplaatsen beschikbaar, met dien verstande dat deze tijdens wedstrijden en/of evenementen ten behoeve van Roda JC gesteld dienen te worden.

Huuruitgangspunten
Huurprijs
Ruimte v.v.o. All-in huurprijs per maand ex. BTW
Kantoorruimte 3.03 – 38 m² VVO – € 600,-
Kantoorruimte 3.04 – 52 m² VVO – € 825,-
Kantoorruimte 3.05 – 38 m² VVO – € 600,-
Kantoorruimte 3.09 – 27 m² VVO – € 430,-
Kantoorruimte 3.10 – 36 m² VVO – € 570,-

Servicekosten
De servicekosten zijn bij de huurprijs inbegrepen, waardoor u nooit een afrekening ontvangt op het einde van het jaar.

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.

Beschikbaarheid
Direct beschikbaar

Opleveringsniveau
Bedrijfsverzamelgebouw
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Receptie, sanitair, pantry/keuken

Belangrijkste kenmerken

Interesse in dit pand?


Impressie Kantoorruimte

Anderen bekeken ook

U-01277_756966

Eurode-Park 1

52134

Herzogenrath

U-01275_756725

Akerstraat 3A

6411 GV

Heerlen