Kantoorruimte

Prinsessesingel 30
5911 HT
Venlo

Moderne en uitstekend bereikbare kantoorruimte in het centrum van Venlo, direct grenzend aan de Maasboulevard.

Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting. De gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en is hiermee na Maastricht de grootste gemeente in Limburg. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over de omliggende gemeenten waarmee vestiging in deze plaats erg aantrekkelijk is.

Het betreft een aantrekkelijke locatie in het stadscentrum, nabij het centraal station en het bus knooppunt. In de directe omgeving bevinden zich een grote diversiteit aan winkels, horeca en andere binnenstedelijke faciliteiten.

Kenmerken
Algemeen
Volledig gerenoveerde kantoorruimte gelegen op de begane grond van het complex aan de Prinsessesingel 30 te Venlo met een oppervlakte van ca. 474 m². Op de bovengelegen verdiepingen zijn een zesendertigtal studentenwoningen gerealiseerd.

Bestemming
Hoofdbestemming: Kantoorruimte 
Nevenbestemming: Horeca

Oppervlakten
Perceeloppervlakte: 619 m2
Verhuurbaar oppervlakte: 474 m2

Object
Het onderhavig object betreft een kantoorruimte gelegen op de begane grond met een morderne uitstraling en een verhuurbaar oppervlak van in totaal ca. 474 m². Het kantoor heeft een oppervlakte van ca. 398 m², de overige m² zijn ten behoeve van toilet- en opslagruimte.

Bereikbaarheid
Auto      
Het object ligt op korte afstand van de Eindhovenseweg (N556), welke is aangesloten op de toe- en afritten naar de A67, A73 en A74, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen, het Ruhrgebied en Eindhoven (A67) en Nijmegen en Maastricht (A73).

Openbaar vervoer
Het object op is ca. 250 meter loopafstand gelegen van de bushalte Koninginnesingel, welke in directe verbinding staat met het NS-station Venlo. Het object op is ca. 600 meter loopafstand gelegen van NS-station Venlo.

Parkeren
In de naastgelegen parkeergarage (Q-park Roermondsepoort) is voldoende parkeergelegenheid voorhanden.

Huuruitgangspunten
Huurprijs per jaar
Huurprijs op aanvraag.

Servicekosten
Het voorschot op de servicekosten is nader overeen te komen.

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.

Beschikbaarheid
In overleg, doch op korte termijn.

Belangrijkste kenmerken

Interesse in dit pand?


Impressie Kantoorruimte

Anderen bekeken ook

U-00855_538850

Holtum-Noordweg 11

6121 PA

Born

C-00304_541423

Orlandopassage 1

6461 AM

Kerkrade