Kantoorruimte

Holtum-Noordweg 11
6121 PA
Born

Het is ons een genoegen om u het representatieve kantoorobject aan de Holtum-Noordweg 11 te Born aan te mogen bieden.

Kenmerken

Algemeen
Lebe Group biedt u de mogelijkheid tot het huren van kantoorruimte binnen dit unieke object op basis van uw wensen. Zo is er kantoorruimte te huur vanaf 297 m².  Dus wil je een kantoor huren in Born? Bij Lebe zijn verschillende huurmogelijkheden.

Bestemming
Hoofdbestemming: Kantoorruimte

Oppervlakten
METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte beschikbaar
Begane grond Kantoorruimte circa 297 m² Te Huur
Eerste verdieping Kantoorruimte circa 582 m²
Derde verdieping Kantoorruimte Te huur
Vijfde verdieping Kantoorruimte Te huur
TOTAAL circa 1702 m²

Object:
Het object betreft 10 kantoorruimtes. Op steenworp afstand van de autosnelweg A2 kunnen wij u dit representatieve kantoorobject te huur aanbieden. Het geheel is gebouwd in 2003 en kent een keurige afwerking. Het gebouw is onder andere voorzien pantry en sanitaire voorzieningen op iedere etage, vloerbedekking, netwerkaansluitingen, lift, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen en een luchtbehandelingsinstallatie. Het complex is door de centrale ligging in Limburg een ideale uitvalsbasis voor uw onderneming. Dit kantoorpand maakt onderdeel uit van het Public Logistic Center Born met in totaal circa 3.411 m² kantoorruimte en circa 85.000 m² bedrijfsruimte. Door de separate ontsluiting is het kantoor echter ook beschikbaar voor derden (niet-logistieke partijen). Van de totale 3.411 m² oppervlakte, is nog circa 880 m² beschikbaar.

Bereikbaarheid:

Auto      
Onderhavig object is centraal gelegen in Limburg, op het bedrijventerrein ‘Holtum-Noord’. Dit bedrijventerrein is bekend om zijn havens en grote bedrijven als autofabrikant VDL-NedCar, zuivelproducent Friesland-Campina en slijpmiddelenfabrikant Saint-Gobain. Verder bevindt zich hier het grootste distributiecentrum van Nederland. Het geheel is zeer goed bereikbaar via binnenscheepvaart, goederenspoor en per auto. De autosnelweg A2 is slechts op een steenworp afstand te vinden. De A2 is één van de hoofdwegen van Nederland en verbind onder andere de steden Maastricht, Roermond en Eindhoven. Verder zijn zowel Duitsland als ook België binnen enkele minuten rijden te bereiken.

Openbaar vervoer
De dichtstbijzijnde bushalte is te vinden in Holtum, op circa 10 minuten loopafstand.

Parkeren
Parkeerplaatsen zijn te huur voor € 250,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de BTW.

Huuruitgangspunten
Huurprijs per maand
€ 90,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Servicekosten
De servicekosten zijn niet  bij de huurprijs inbegrepen.

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.

Beschikbaarheid
Per direct

Bestemming
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen Born: Holtum Noord I & II en Sluisweg e.o.’. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming ‘Bedrijventerrein’. U dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Bouwjaar: 2003

Belangrijkste kenmerken

Interesse in dit pand?


Impressie Kantoorruimte

Anderen bekeken ook

U-01277_756966

Eurode-Park 1

52134

Herzogenrath

U-01275_756725

Akerstraat 3A

6411 GV

Heerlen