Kantoorruimte

Eurode-Park 1
52134
Herzogenrath
Huurprijs € 180

Te huur

Het is ons een genoegen om u het Business Center aan de Eurode-Park te Kerkrade aan te mogen bieden.

Het Eurode Business Center (ECB) is het eerste grensoverschrijdende dienstencentrum die zich pal op de grens tussen Nederland en Duitsland bevindt. Hier zijn circa tachtig Nederlandse en Duitse ondernemingen gevestigd, die hun diensten in de eerste lijn van deze unieke grensoverschrijdende locatie aanbieden. 

Op aanvraag bestaat ook de mogelijkheid meerdere aangrenzende ruimtes te huren, die door middel van tussendeuren met elkaar in verbinding staan. Dankzij deze flexibele indeling kunnen middelgrote ondernemingen die zich in het EBC vestigen hun activiteiten zonder problemen verder uitbreiden en er zo nodig extra kantoorruimte bij huren. Dankzij de unieke ligging van het gebouw kunnen alle huurders zowel het Nederlandse als het Duitse adres gebruiken. Dit maakt het eenvoudiger om klanten en geïnteresseerden uit het buitenland aan te trekken en gunstigere voorwaarden overeen te komen met leveranciers. Verder ontvangen onze huurders korting op de huur van de in het gebouw aanwezige vergaderruimtes. Zo kunnen meetings met klanten, geïnteresseerden en medewerkers in het eigen pand plaatsvinden en hoeft hiervoor niet permanent een afzonderlijke ruimte te worden gehuurd.

Lebe Group biedt u de mogelijkheid tot het huren van kantoorruimte binnen dit unieke object op basis van uw wensen. Zo is er kantoorruimte te huur vanaf 14 m² t/m 40 m². Dus wil je een bedrijfsruimte huren in Kerkrade? Bij Lebe zijn verschillende huurmogelijkheden.

Bestemming
Hoofdbestemming: Kantoorruimte 

Oppervlakten
Totale oppervlakte: 4.120 m²
Te huur: kantoorkamers vanaf 14 m². 

Object:
Het object betreft 140 kantoorruimtes.
De kantoren zijn verdeeld over een drietal verdiepingen.

Bereikbaarheid:
Auto
Het EBC ligt op slechts korte afstand van Heerlen en Maastricht, en is goed bereikbaar via de Duitse snelwegen A4 en A44. 

Openbaar vervoer
Het object is op ca. 100 meter loopafstand gelegen van de bushalte Eurode Park Kerkrade, welke in directe verbinding staat met het Station Herzogenrath, welke op circa 3 km van het object op is gelegen.

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid voorhanden.

Huuruitgangspunten
Huurprijs per maand
Huurprijzen vanaf € 180,00 per maand exclusief btw op basis van een kantoorruimte met een oppervlakte van 14 m². 

Servicekosten
Inclusief voorschot gas. Kosten internet, telefonie, elektriciteit niet inclusief.

Belangrijkste kenmerken

Interesse in dit pand?


Impressie Kantoorruimte

Anderen bekeken ook

C-00141_462441

Kaldenkerkerweg 56

5915 AD

Venlo

DCIM100MEDIADJI_0189.JPG

Noorderpoort 47-55

5916 PJ

Venlo

U-01284_786590

Puteanusstraat 39

5911 EV

Venlo