Horecaruimte

Beitel 15
6422 PA
Heerlen

Het is ons een genoegen om u het representatief bedrijfscomplex aan de Beitel 15 te Heerlen aan te mogen bieden.

Heerlen is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur samen goed voor 800.000 inwoners. In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruimt 1.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratie dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet Retail centrum.

Ligging
Bedrijventerrein de Beitel (132 hectare) is een hoog aangeschreven en het grootste bedrijventerrein in de regio Parkstad Limburg en bestaat hoofdzakelijk uit grote en middelgrote, bovenregionale bedrijvigheid. De gevestigde bedrijven zijn met name actief in de sectoren groothandel, industrie, transport en distributie. Een aanzienlijk deel van de gevestigde bedrijven is van buitenlandse origine. Internationale bedrijven zoals Kobelco, Mondi packaging, Ranpak, DSM Dyneema en Everris zijn hier gevestigd, maar ook gerenommeerde lokale bedrijven zijn hier gevestigd. Bedrijventerrein de Beitel ligt in directe omgeving van onder meer Avantis en Trilandis.

Kenmerken
Algemeen
Lebe Group biedt u de mogelijkheid tot het huren van een bedrijfsruimte binnen dit unieke object op basis van uw wensen.

Bestemming
Hoofdbestemming: Kantoor; Bedrijfsruimte; Showroom; Productie.
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan Beitel en omgeving, vastgesteld op 28-09- 2016, bestemd als bedrijventerrein met de functieaanduiding tot en met categorie 3.2

Oppervlakten
Te huur: 643 m².

Object:
Het betreft een multifunctionele ruimte centraal gelegen op het bedrijventerrein. Ruimte kan worden ingedeeld als kantine, showroom, kleinschalige productieruimte. Onder meer beschikking over toiletten, volop buitenterrein, de nodige keuken apparatuur en de ruime is voorzien van meubilair.

Bereikbaarheid:
Auto      
Het businesspark heeft een goede aansluiting ten aanzien van de A76 / A4 Antwerpen-Maastricht-Köln en er is een busverbinding aanwezig naar de centrale stations van Heerlen en Aken. Maastricht-Aachen Airport ligt op 30 km afstand en de luchthavens van Brussel, Düsseldorf en Köln zijn binnen 60 autominuten te bereiken.

Openbaar vervoer
Het object is op ca. 300 meter loopafstand gelegen van de bushalte Beitel/Sourethweg Heerlen, welke in directe verbinding staat met het NS-Station Heerlen, welke op circa 6 km van het object op is gelegen.

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid voorhanden.

Huuruitgangspunten
Huurprijs per maand
Huurprijzen vanaf € 39,00 per m² per jaar, exclusief de daarover verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten
Het voorschot op de servicekosten is nader overeen te komen op basis van een systeem met voorschot en verrekening.

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.

Beschikbaarheid
Per direct.

Belangrijkste kenmerken

Interesse in dit pand?


Anderen bekeken ook

U-01277_756966

Eurode-Park 1

52134

Herzogenrath

U-01275_756725

Akerstraat 3A

6411 GV

Heerlen