Bedrijfsruimte

Winkelveldstraat 21
5916 NX
Venlo

Dit bedrijfscomplex is centraal gelegen op bedrijventerrein de Veegtes, in de directe nabijheid van onder andere de Hanos en de Sligro.

Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘de Veegtes’. Op het circa 80 hectare grote bedrijventerrein zijn ongeveer 140 bedrijven gevestigd. Er zijn met name bedrijven gevestigd in de sectoren industrie, groot- en tussenhandel en bouw. Aansluitend aan bedrijventerrein de Veegtes bevindt zich woonboulevard Trefcenter.

Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting. De gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en is hiermee na Maastricht de grootste gemeente in Limburg. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over de omliggende gemeenten waarmee vestiging in deze plaats erg aantrekkelijk is.

Kenmerken
Algemeen
Het onderhavig object betreft een drietal bedrijfshallen met gezamenlijk een oppervlakte van circa 2.367 m².
Beschikbaar: In overleg.

Bestemming
Hoofdbestemming: Bedrijfsruimte/Showroom.

Oppervlakten
Totale oppervlakte: circa 2.367 m².

Object
Het onderhavig object betreft een drietal bedrijfshallen.
Hal 1 is opgebouwd middels een beton-/houtconstructie (booghal), vloer in betontegels, gevels in betonsteen met deels houten raamkozijnen en twee overheaddeuren. 
Hal 2 is opgebouwd middels een houtconstructie, vloer deels in betontegels alsmede deels geasfalteerd, gevels in betonsteen met deels aluminium raamkozijnen en twee overheaddeuren. 
Hal 3 betreft een vrijstaande bedrijfshal/showroom gebouwd middels een staalconstructie. De vloer is afgewerkt middels een betonvloer. De gevels zijn gerealiseerd middels gevelbeplating, voorzien van een moderne pui en enkele aliminium raamkozijnen.

Bereikbaarheid
Auto      
Het object ligt binnen enkele autominuten afstand van de toe- en afritten naar de A67, A73 en A74, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen, het Ruhrgebied en Eindhoven (A67) en Nijmegen en Maastricht (A73).

Openbaar vervoer
Het object op is ca. 250 meter loopafstand gelegen van de bushalte Winkelveldstraat, welke in directe verbinding staat met NS-station Venlo.

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid voorhanden.

Huuruitgangspunten
Huurprijs per jaar
De huurprijs is nader overeen te komen.

Servicekosten
Het voorschot op de servicekosten is nader overeen te komen.

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.

Beschikbaarheid
In overleg bespreekbaar.

Belangrijkste kenmerken

Interesse in dit pand?


Impressie Bedrijfsruimte

Anderen bekeken ook

U-00855_538850

Holtum-Noordweg 11

6121 PA

Born

C-00304_541423

Orlandopassage 1

6461 AM

Kerkrade