Bedrijfsruimte

Rudolf Dieselweg 2-6
5928 RA
Venlo

Het object is gelegen op een zichtlocatie op het bedrijventerrein “Venlo Trade Port” te Venlo.

Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting. Onder andere bekende ondernemingen zoals Cabooter Group, Leolux en PostNL zijn in de nabije omgeving van het object gevestigd.

Object
Het onderhavig object betreft een solitair, multifunctioneel bedrijfsgebouw bestaande uit ca. 350 m2showroom, ca. 1.250 m2 bedrijfsruimte en ca. 780 m2kantoorruimte op de eerste verdieping. 

De bedrijfsruimte is opgedeeld in diverse bouwdelen welke allen een verschillende vrije hoogte hebben (deels ca. 3 m1, deels ca. 3,5 m1en deels ca. 5 m1). De bedrijfsruimte beschikt over tien overheaddeuren alsmede separate toiletvoorzieningen.

De kantoorkamers op de eerste verdieping zijn ingedeeld aan de hand van uit metselwerk opgetrokken wanden.

Kenmerken
Algemeen
Het onderhavig object betreft een solitair, multifunctioneel bedrijfsgebouw bestaande uit ca. 350 m2showroom, ca. 1.250 m2 bedrijfsruimte en ca. 780 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping.

Beschikbaar: in overleg.

Bestemming
Hoofdbestemming: Bedrijfsruimte
Nevenbestemming: Kantoorruimte / Showroom

Oppervlakten
Perceeloppervlakte: 5.952 m²
Totale oppervlakte: 2.373 m²
Te huur: –

Object
Het onderhavig object betreft een bedrijfshal voorzien van sectionaaldeur en een vrije hoogte van deels ca. 3 m1 en deels ca. 3,5 m1. Op de verdieping is een separate toiletvoorziening aanwezig.

Bereikbaarheid
Auto
Het object ligt binnen enkele autominuten afstand van de toe- en afritten naar de A67, A73 en A74, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen, het Ruhrgebied en Eindhoven (A67) en Nijmegen en Maastricht (A73).

Openbaar vervoer
Het object op is ca. 350 meter loopafstand gelegen van de bushalte Kazernestraat, welke in directe verbinding staat met de NS-stations Blerick en Venlo. Het NS-station Venlo-Blerick is op circa 1,2 km loopafstand gelegen.

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid voorhanden.

Huuruitgangspunten
Huurprijs per maand
De huurprijs is nader overeen te komen.

Servicekosten
Het voorschot op de servicekosten is nader overeen te komen.

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.

Beschikbaarheid
In overleg, doch op korte termijn.

Belangrijkste kenmerken

Interesse in dit pand?


Impressie Bedrijfsruimte

Anderen bekeken ook

U-00855_538850

Holtum-Noordweg 11

6121 PA

Born

C-00304_541423

Orlandopassage 1

6461 AM

Kerkrade