LEBE LIVING – DE VENLO FACTOR ! PRINSESSESINGEL

prinsessesingel woonruimte - Lebe Group

LEBE LIVING – DE VENLO FACTOR!

LEBE koopt wederom een Venloos voormalig kantoorpand aan met de intentie 60 extra studentenwoningen toe te voegen aan het portfolio, ook zal de kantoorruimte in Venlo wel worden aangeboden op de huidige locatie. Zo wordt het complete concept voor wonen,  werken en leven in Venlo steeds meer zichtbaar.

LEBE timmert flink aan de weg. Met een brede basis van bedrijfsvastgoed waar vele bedrijven hun zakelijk thuis vinden, wordt het portfolio steeds verder uitgebreid. Het hogere doel is mensen voor langere tijd aan Venlo te binden. Dat gaat veel verder dan het aanbieden van studentenkamers.

WONEN, WERKEN EN LEVEN IN VENLO

In 2016 werd de LEBE City Campus met 110 nieuwe studentenwoningen aan de Dr. Blumenkampstraat in Venlo geopend. Deze campus ondersteunt studenten met betaalbare en ruime studentenwoningen in het centrum van Venlo. In 2017 kocht LEBE een voormalig kantoorpand op de Spoorstraat. Hier worden momenteel 51 zelfstandige woonstudio’s gerealiseerd. Hoogwaardige studio’s tegen een eerlijke prijs, indien gewenst op maat gemeubileerd. Afgelopen week werd de voormalige stadswinkel aan de Prinsessesingel aangekocht. De wens is om hier naast 60 studentenwoningen ook een Studenten Service Platform te openen. Een plek waar de student met álle vragen terecht kan. En daar zit de echte meerwaarde van LEBE Living.

LEBE LIVING

Het doel van LEBE Living is helder: Verbindt mensen voor langere tijd aan Venlo. Niet alleen tijdens de studentenperiode, ook daarna. Het begint met het aantrekken van studenten via aanbod van huisvesting. Daar houdt het echter niet mee op. Bij wonen horen meer zaken die passen in het leven van een student. Denk aan zaken als mobiliteit, verzekeringen, financiën en huishoudelijke zaken zoals de was en de boodschappen. En LEBE voegt hier nog een belangrijke factor aan toe. Via het zakelijk netwerk wordt ook de mogelijkheid tot bijbaan of stage tijdens de studie geboden. LEBE wil op deze wijze voor deze groep de “Venlo Factor” zijn: Een platform dat alles rondom Venlo biedt op gebied van wonen, werken en leven. Een platform waar student en young professional altijd terecht kan bij vragen of uitdagingen.

Op deze wijze wordt ook de periode ná het studentenleven geborgd. Young Professionals die hun opleiding in Venlo genoten, kunnen in hun stad blijven door binnen het concept door te groeien naar een nieuwe huurwoning. En via de vele bedrijven die door LEBE worden gehuisvest, is de koppeling naar een stage- of werkplek via het Studenten Service Platform ook snel gemaakt. En zo wordt de toekomst geboren. Er wordt een band met Venlo opgebouwd en deze jonge mensen worden voor langere tijd aan Venlo verbonden. Mooi voor de student, mooi voor Venlo!