Lebe Group verhuurt logistiek centrum aan de Groot Egtenrayseweg 44 te Venlo

Gr Egtenrayseweg 44 - logistiek centrum verhuurt door Lebe Group

Lebe Group heeft het logistieke centrum gelegen aan de Groot Egtenrayseweg 44 verhuurt aan TOV Solutions. Het logistieke centrum is thans in aanbouw door Derckx B.V. uit Weert. Het logistieke centrum heeft een oppervlakte van 6.091 m², waarvan 210 m² aan inpandige kantoorruimte. De verwachte opleverdatum is 1 april 2022.

TOV- ‘’Totaal Oplossingen Venlo’’ biedt totale logistiek oplossingen in de ruimste zin van het woord. Door de aanwezige know-how en servicegerichtheid gaat team TOV geen enkel logistiek vraagstuk uit de weg.  TOV heeft zowel mogelijkheden in het ontzorgen van B2B als B2C transport, warehouse activiteiten en Value Added Services. Met deze nieuwe moderne locatie aan de Groot Egtenrayseweg 44 zet TOV een volgende stap en is het klaar voor de toekomst.

Lebe Group verzorgt voor meerdere eigenaren het verhuur- en/of verkooptraject van zowel kantoor-, bedrijfs- als winkelruimte. Daarnaast verzorgt Lebe Group ook het volledig beheer van diverse objecten met de focus op de Benelux en Duitsland. Wenst u het rendement op uw vastgoedportefeuille te maximaliseren of wordt u graag bijgestaan bij het verhuur- en/of verkooptraject van uw object? Dan komen wij graag met u in contact om u te voorzien van professionele begeleiding en gedegen advies.