Lebe Group verhuurt kantoorruimte Prinsessesingel 20-26

Lebe Group verhuurt kantoorruimte Prinsessesingel 20-26

Lebe Group verhuurt kantoorruimte Prinsessesingel 20-26

Lebe Group heeft, in samenwerking met Boek & Offermans Makelaars, de kantoorruimte gelegen op de tweede verdieping van het pand aan de Prinsessesingel 20-26 met een oppervlak van ruim 400 m² kantoorruimte verhuurt aan Max Ernst GGZ.

Max Ernst GGZ is een landelijk opererende GGZ instelling voor zowel Basis als Specialistische GGZ. Max Ernst GGZ heeft 18 vestigingen verspreid over Nederland. De afdeling behandeling kinderen en jeugd zal de huidige locatie aan de Kaldenkerkerweg 5 inruilen voor de nieuwe locatie aan de Prinsessesingel 20-26.

Het kantoorobject is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het stadscentrum, direct grenzend aan de Maasboulevard, nabij het centraal station en het bus knooppunt. In de directe omgeving bevinden zich een grote diversiteit aan winkels, horeca en andere binnenstedelijke faciliteiten.

Lebe Group verzorgt voor meerdere eigenaren het verhuur- en/of verkooptraject van zowel kantoor-, bedrijfs- als winkelruimte. Daarnaast verzorgt Lebe Group, in samenwerking met H&P Real Estate, ook het volledig beheer van diverse objecten met de focus op de Benelux en Duitsland. Wenst u het rendement op uw vastgoedportefeuille te maximaliseren of wordt u graag bijgestaan bij het verhuur- en/of verkooptraject van uw object? Dan komen wij graag met u in contact om u te voorzien van professionele begeleiding en gedegen advies.