Lebe Group verhuurt kantoorruimte Kaldenkerkerweg 88

Lebe Group verhuurt kantoorruimte Kaldenkerkerweg 88

Lebe Group heeft de kantoorruimte gelegen op de begane grond van het object gelegen aan de Kaldenkerkerweg 88 met een oppervlak van ruim 550 m² verhuurt aan Covebo Uitzendgroep.

Covebo Uitzendgroep, onderdeel van House of HR, heeft dagelijks circa 10.000 uitzendkrachten aan het werk in onder andere de sectoren productie, logistiek, bouw en techniek.

De kantoorvilla met karakteristieke uitstraling is recent volledig gerenoveerd en gemoderniseerd door Lebe Group na een lange periode van leegstand. Het object is gelegen op een zichtlocatie aan dé verbindingsweg van het centrum van Venlo richting Duitsland.

Lebe Group verzorgt voor meerdere eigenaren het verhuur- en/of verkooptraject van zowel kantoor-, bedrijfs- als winkelruimte. Daarnaast verzorgt Lebe Group, in samenwerking met H&P Real Estate, ook het volledig beheer van diverse objecten met de focus op de Benelux en Duitsland. Wenst u het rendement op uw vastgoedportefeuille te maximaliseren of wordt u graag bijgestaan bij het verhuur- en/of verkooptraject van uw object? Dan komen wij graag met u in contact om u te voorzien van professionele begeleiding en gedegen advies.