Lebe Group verhuurt kantoor- & bedrijfsruimte Business Center Hengelo

Lebe Group breidt portefeuille uit met Business Center Hengelo

Lebe Group heeft, in samenwerking met Euverman Bedrijfsmakelaars, kantoor- en bedrijfsruimte binnen Business Center Hengelo verhuurt aan MAFO Industrial Washing. De bedrijfsruimte met een eigen toegang aan de Loodsstraat 24 heeft een oppervlakte van ca. 1.336 m². Daarnaast huurt MAFO nog ca. 225 m² kantoorruimte gelegen binnen Business Center Hengelo met een centrale entree aan de Droogdokstraat 1 in Hengelo.

Het object is gelegen op bedrijventerrein Twentekanaal-Noord waar bedrijven van diverse aard zijn gevestigd. Zowel Rijksweg A35/A1 als het centrum van Hengelo is op korte afstand gelegen. 

MAFO is specialist in het bouwen van industriële wassers, zowel standaard modellen als op maat ontwikkelde machines. Met 50 jaar ervaring en de bouw van meer dan 2.500 machines is MAFO marktleider in deze industrie.

Lebe Group verzorgt voor meerdere eigenaren het verhuur- en/of verkooptraject van zowel kantoor-, bedrijfs- als winkelruimte. Daarnaast verzorgt Lebe Group, in samenwerking met H&P Real Estate, ook het volledig beheer van diverse objecten met de focus op de Benelux en Duitsland. Wenst u het rendement op uw vastgoedportefeuille te maximaliseren of wordt u graag bijgestaan bij het verhuur- en/of verkooptraject van uw object? Dan komen wij graag met u in contact om u te voorzien van professionele begeleiding en gedegen advies.