Lebe Group verhuurt horecaruimte aan de Prinsessesingel 30 te Venlo

Prinssesingel 30 Venlo - Lebe Group

Lebe Group heeft, in samenwerking met Klaassen Horecamakelaardij, de horecaruimte gelegen aan de Prinsessesingel 30 verhuurt aan Taumi Asia Fusion Restaurant. De horecaruimte aan de Prinsessesingel bestaat uit ca. 336 m² restaurant, de keuken heeft een oppervlakte van 62 m². Overige m² zijn ten behoeve van toilet- en opslagruimte. Op de verdiepingen van het complex heeft Lebe Group eerder zesendertig studentenstudio’s gerealiseerd.

Taumi Asia Fusion Restaurant is een familiebedrijf met meerdere vestigingen in Duitsland, onder andere in Karlsruhe, Bühl, Lahr, Freiburg, Krefeld & Aachen. Taumi Asia Fusion Restaurant combineert Aziatische kookstijlen met Europese invloeden op de menukaart. 

Lebe Group verzorgt voor meerdere eigenaren het verhuur- en/of verkooptraject van zowel kantoor-, bedrijfs- als winkelruimte. Daarnaast verzorgt Lebe Group ook het volledig beheer van diverse objecten met de focus op de Benelux en Duitsland. Wenst u het rendement op uw vastgoedportefeuille te maximaliseren of wordt u graag bijgestaan bij het verhuur- en/of verkooptraject van uw object? Dan komen wij graag met u in contact om u te voorzien van professionele begeleiding en gedegen advies.