Lebe Group verhuurt distributiecentrum Jacob Roggeveenweg

Lebe Group verhuurt distributiecentrum Jacob Roggeveenweg

Lebe Group verhuurt distributiecentrum Jacob Roggeveenweg

Lebe Group heeft het distributiecentrum aan de Jacob Roggeveenweg 8-10 met een oppervlak van circa 11.200 m²  bedrijfsruimte en 800 m² kantoorruimte verhuurt aan Jan Krediet. Jan Krediet is een Nederlands familiebedrijf dat in 1924 is opgericht. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een full-service dienstverlener in de meubellogistiek, zowel nationaal als internationaal.

Het distributiecentrum is gelegen op bedrijventerrein Trade Port West, een modern logistiek park binnen de grootste logistieke hotspot van Nederland. Een tri modale locatie met ontsluiting via de snelweg (A67 en A73), over water door middel van een inland terminal en via twee spoorweglocaties.

Lebe Group verzorgt voor meerdere eigenaren het verhuur- en/of verkooptraject van zowel kantoor-, bedrijfs- als winkelruimte. Daarnaast verzorgt Lebe Group, in samenwerking met H&P Real Estate, ook het volledig beheer van diverse objecten met de focus op de Benelux en Duitsland. Wenst u het rendement op uw vastgoedportefeuille te maximaliseren of wordt u graag bijgestaan bij het verhuur- en/of verkooptraject van uw object? Dan komen wij graag met u in contact om u te voorzien van professionele begeleiding en gedegen advies.