Lebe Group verhuurt Bedrijfsruimte Ankerkade 18

Lebe Group verhuurt Bedrijfsruimte Ankerkade 18

Lebe Group verhuurt bedrijfsruimte Ankerkade 18

Lebe Group heeft de bedrijfsruimte aan de Ankerkade 18 met een oppervlak van circa 2.615 m² bedrijfsruimte en circa 220 m² kantoorruimte verhuurt aan Transnordic Shipping & Logistics. Transnordic Shipping & Logistics is opgericht in 2001 en inmiddels uitgegroeid tot een full service logistiek dienstverlener. Met meerdere vestigingen bieden zij een breed scala aan logistieke diensten.  Met het huren van de locatie aan de Ankerkade 18 gaat Transnordic Shipping & Logistics haar activiteiten vanuit Venlo verder uitbreiden.

Het bedrijfsobject is gelegen op bedrijventerrein Trade Port, een ruim bemeten en modern bedrijventerrein, prima ontsloten over de weg, over het water en via het spoor.

Lebe Group verzorgt voor meerdere eigenaren het verhuur- en/of verkooptraject van zowel kantoor-, bedrijfs- als winkelruimte. Daarnaast verzorgt Lebe Group, in samenwerking met H&P Real Estate, ook het volledig beheer van diverse objecten met de focus op de Benelux en Duitsland. Wenst u het rendement op uw vastgoedportefeuille te maximaliseren of wordt u graag bijgestaan bij het verhuur- en/of verkooptraject van uw object? Dan komen wij graag met u in contact om u te voorzien van professionele begeleiding en gedegen advies.