Lebe Group verhuurt bedrijfsruimte aan de Groot Bollerweg 10A te Venlo

Groot Bollerweg 10A te Venlo - Lebe Group

Lebe Group heeft, in samenwerking met Boek & Offermans Makelaars, de bedrijfsruimte gelegen aan de Groot Bollerweg 10A verhuurt aan Colorway On Demand. Het bedrijfsgebouw aan de Groot Bollerweg bestaat uit ca. 1.400 m² bedrijfsruimte en is voorzien van inpandige kantoorruimte. Het object is gelegen op bedrijventerrein Venlo Trade Port, een gemengd bedrijventerrein, dat zich richt op lokaal en regionaal verzorgende bedrijvigheid en maakindustrie.

Met vestigingen in o.a. het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië en Hongkong is Colorway on Demand een wereldwijd gevestigde organisatie. Deze organisatie is gespecialiseerd in het bedrukken van een breed scala aan producten voor bekende merken en kleinere spelers. Ten gevolge van de Brexit heeft Colorway on Demand besloten om de nieuwe productielocatie aan de Groot Bollerweg 10A te Venlo openen.

Lebe Group verzorgt voor meerdere eigenaren het verhuur- en/of verkooptraject van zowel kantoor-, bedrijfs- als winkelruimte. Daarnaast verzorgt Lebe Group, in samenwerking met H&P Real Estate, ook het volledig beheer van diverse objecten met de focus op de Benelux en Duitsland. Wenst u het rendement op uw vastgoedportefeuille te maximaliseren of wordt u graag bijgestaan bij het verhuur- en/of verkooptraject van uw object? Dan komen wij graag met u in contact om u te voorzien van professionele begeleiding en gedegen advies.