Lebe Group nieuwe beheerder Venrayseweg 180

Lebe Group nieuwe beheerder Venrayseweg 180

Lebe Group is vanaf 1 juli 2021 de nieuwe beheerder van het kantoorgebouw aan de Venrayseweg 180 in Venlo. Het betreft een representatief kantoorgebouw van ca. 2.104 m² VVO dat is gerealiseerd in 2001 en bestaat uit 4 bouwlagen alsmede 48 bijbehorende parkeerplaatsen. Het object is gelegen op een zichtlocatie aan de A73.

Het kantoorgebouw is gelegen op Fresh Park Venlo, een businesspark en vruchtbare voedingsbodem voor ruim 100 bedrijven met een focus op fresh and food. Door een gunstige ligging direct naast de A73 kent het object een goede bereikbaarheid. Via Fresh Park zijn de op- en afritten naar de A67 en A73 binnen enkele minuten te bereiken, van waaruit er een uitstekende verbinding is naar Nijmegen, Eindhoven, Maastricht en Duitsland. Daarnaast bevinden zich tevens een drietal vliegvelden binnen 60 autominuten. 

Namens de eigenaar van dit kantoorpand verzorgen wij het technisch, administratief en commercieel beheer. Met veel kennis en ervaring op het gebied van technisch onderhoud wordt ervoor gezorgd dat het pand altijd in goede staat is. Ook het administratief beheer wordt zorgvuldig uitgevoerd. Daarnaast wordt er contact onderhouden met de huidige huurders alsmede wordt er actief gezocht naar nieuwe huurders voor leegstaande ruimtes. 

Lebe Group verzorgt voor meerdere eigenaren het verhuur- en/of verkooptraject van zowel kantoor-, bedrijfs- als winkelruimte. Daarnaast verzorgt Lebe Group, in samenwerking met H&P Real Estate, ook het volledig beheer van diverse objecten met de focus op de Benelux en Duitsland. Wenst u het rendement op uw vastgoedportefeuille te maximaliseren of wordt u graag bijgestaan bij het verhuur- en/of verkooptraject van uw object? Dan komen wij graag met u in contact om u te voorzien van professionele begeleiding en gedegen advies.