Vacature

Allround financieel administratief medewerker 

Functie omschrijving

Voor haar organisatie is Lebe op zoek naar een financieel administratief medewerker voor 28-40 uur per week met als standplaats Venlo. 

 

Als administratief medewerker heb je een operationele functie waarin veel aspecten van de financiële administratie van een bedrijf een rol spelen en je te maken hebt met meerdere (internationale) administraties waardoor het werk afwisselend is. Het betreft een uitbreiding van het team waar momenteel 5 medewerkers actief zijn. De functie valt onder de verantwoordelijkheid van de controller.

 

Tot het takenpakket behoort onder andere:

 

 1. Het zelfstandig verzorgen van diverse debiteuren en crediteurenadministraties 
 2. Het verzorgen van diverse afrekeningen servicekosten
 3. (Voorbereidende) werkzaamheden voor diverse BTW aangiftes
 4. Voorbereidende werkzaamheden voor de jaarafsluiting
 5. Het waar nodig ondersteunen van collega’s

 

Functie eisen

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar werkervaring op financieel administratief gebied
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Een goede beheersing van Engels en/of Duitse taal is een pré
 • Gedegen kennis van Excel en Word.
 • De kandidaat kan zowel zelfstandig als in teamverband werken, is nauwkeurig, loyaal, eerlijk, stressbestendig, klant- en servicegericht, flexibel en in staat het overzicht te behouden.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende functie in een plezierig en informeel werkklimaat. Je krijgt een salaris wat past bij jouw opleiding en ervaring. Voor meer informatie www.lebe.nl.  

Bedrijfsprofiel

Lebe Propertymanagement B.V. is marktleider in de bedrijfshuisvestingsmarkt in Limburg en wil dit ook blijven door het voortdurend beheren en aanbieden van een productportfolio dat optimaal is afgestemd op de wensen van de markt. Lebe streeft naar maximale klanttevredenheid en is een transparante groeiende organisatie, die door de professionaliteit van de medewerkers en het stellen van heldere en meetbare doelen haar continuïteit waarborgt.

Interesse?

Wij bieden een afwisselende functie in een plezierig en informeel werkklimaat. Je krijgt een salaris wat past bij jouw opleiding en ervaring. Reageren kan via solliciteren@lebe.nl