Kantoorruimte

Noordhoven 19
6042 NW
Roermond

Op bedrijvenpark ‘Spickerhoven’ gelegen, representatief vrijstaand-geschakeld kantoorgebouw met buitenterreinen en parkeerplaatsen (32) op eigen terrein. 

Kenmerken
Algemeen
Het betreft een jong en modern kantoorgebouw dat is gerealiseerd in 2001 en bestaat uit 3 bouwlagen. Het gebouw is opgetrokken uit een betonconstructie met betonvloeren waarbij de gevels deels zijn optrokken uit metselwerk en deels uit een metalen gevelbekleding. Verder is het gebouw voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Het kantoor beschikt op de begane grond o.a. over een grote ontvangsthal met baliefunctie en diverse kantoorruimten. De kantoren zijn voorzien van systeemplafonds met armaturen, luchtbehandeling met topkoeling en scheidingswanden. Op de tweede verdieping bevindt zich een moderne kantine met een grote, opvallende glazen pui welke een mooi uitzicht biedt. Iedere verdieping heeft de beschikking over toiletvoorzieningen en een pantry.

Beschikbaar: in overleg.

Bestemming
Hoofdbestemming: Kantoorruimte

Oppervlakten
Perceeloppervlakte: 3.362 m²
Totale oppervlakte: 1.430 m²
Te huur: Partiële huur en afname afwijkende metrages is bespreekbaar. Kantoren vanaf 20 m² beschikbaar!

Object
Het geheel omvat 20 kantoorkamers, in grootte variëren van circa 20 m2 tot circa 265 m2, die alle zijn voorzien van airco-units. De binnenwanden zijn uitgevoerd in een combinatie van metselwerk met systeemwanden, waarbij die laatste deels flexibel verplaatsbaar zijn waardoor individuele indelingen tot de mogelijkheden behoren.

Bereikbaarheid
Auto
Het object ligt op korte afstand van de toe- en afritten naar de A73 van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Nijmegen en Maastricht (A73).

Openbaar vervoer
Het object op is ca. 350 meter loopafstand gelegen van de bushalte Jagerstraat, welke in directe verbinding staat met het NS-station Roermond, welke op circa 2.5 km van het object op is gelegen.

Parkeren
Het buitenterrein is rondom voorzien van goed onderhouden groenaanleg en heeft aan de voor- en achterzijde een bestrating van betonklinkers. Aan de voorzijde bevinden zich 6 parkeerplaatsen, aan de achterzijde liggen 26 parkeerplaatsen. Een overdekte fietsenstalling met aanliggende rookruimte zijn eveneens aanwezig.

Huuruitgangspunten
Huurprijs per jaar
– De huurprijs bedraagt ca. € 115,00 per m² per jaar, exclusief btw.

Servicekosten
Servicekosten (waaronder g/w/e, internet & algemene onderhoudskosten) zijn niet de huurprijs inbegrepen. Deze bedragen € 35,00 per m² per jaar, exclusief btw.

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.

Beschikbaarheid
In overleg, doch op korte termijn

Belangrijkste kenmerken

Interesse in dit pand?


Impressie Kantoorruimte

Anderen bekeken ook

U-00855_538850

Holtum-Noordweg 11

6121 PA

Born

C-00304_541423

Orlandopassage 1

6461 AM

Kerkrade