Kantoorruimte

Middelweg 25
6191 NC
Beek
Huurprijs € 442

Het is ons een genoegen om u het Business Center aan de middelweg 25 te Beek aan te mogen bieden.
 
Beek is kenmerkend door de strategische ligging tussen Maastricht en Aachen. De gemeente Beek telt ca. 16.000 inwoners en ligt centraal in de Westelijke Mijnstreek waarmee vestiging in deze plaats erg aantrekkelijk is. Het verzorgingsgebied strekt zich uit en ligt centraal in de Westelijke Mijnstreek waarmee vestiging in deze plaats erg aantrekkelijk is.
 
Business Center Beek ligt ideaal op Handelsterrein Beekerhoek. Het prima onderhouden en goed geïsoleerde pand is begin jaren ’90 gebouwd. De 7 ‘basic’ kantoren (vanaf 30 m²) beschikken over grote ramen met veel lichtinval. De kantoorruimtes kunnen geheel naar eigen wens worden ingericht. De ligging aan het spoor geeft huisvesting in dit Business Center een heel eigen karakter.
 
Kenmerken
 Algemeen
 Lebe Group biedt u de mogelijkheid tot het huren van kantoorruimte binnen dit unieke object op basis van uw wensen. Zo is er kantoorruimte te huur vanaf 30 m². Dus wil je een kantoor huren in Beek? Bij Lebe zijn verschillende huurmogelijkheden.
 
Bestemming
 Hoofdbestemming: Kantoorruimte
 
Oppervlakten
 Perceeloppervlakte: 2.239 m²
Totale oppervlakte: 1.400 m²
Te huur: kantoorkamers vanaf 30 m².
 
Object
 Het object betreft 7 kantoorruimtes. De kantoren zijn verdeeld over een tweetal verdiepingen.
 
Bereikbaarheid
 Auto
 Het object is optimaal per auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de directe nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand.
 
Openbaar vervoer
 Het object is op ca. 500 meter loopafstand gelegen van de bushalte Mekado Beek, welke in directe verbinding staat met het NS-Station Beek-Elsloo, welke op circa 1 km van het object op is gelegen.
 
Parkeren
 Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid voorhanden.
 
Huuruitgangspunten
 Huurprijs
 Huurprijs voor een kantoorruimte met een oppervlakte van 30 m² bedraagt € 442,00 per maand, exclusief de daarover verschuldigde omzetbelasting.
 
Servicekosten
 De servicekosten zijn bij de huurprijs inbegrepen, waardoor u nooit een afrekening ontvangt op het einde van het jaar.
 
Huurtermijn
 Flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar.
 
Beschikbaarheid
 Per direct.
 

Belangrijkste kenmerken

Interesse in dit pand?


Impressie Kantoorruimte

Anderen bekeken ook

U-00855_538850

Holtum-Noordweg 11

6121 PA

Born

C-00304_541423

Orlandopassage 1

6461 AM

Kerkrade