Bedrijfsruimte

Winkelveldstraat 23
5916 NX
Venlo

Een recent gebouwde multifunctionele bedrijfsruimte welke centraal gelegen is op bedrijventerrein de Veegtes, in de directe nabijheid van onder andere de Hanos en de Sligro. 

Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘de Veegtes’. Op het circa 80 hectare grote bedrijventerrein zijn ongeveer 140 bedrijven gevestigd. Er zijn met name bedrijven gevestigd in de sectoren industrie, groot- en tussenhandel en bouw. Aansluitend aan bedrijventerrein de Veegtes bevindt zich woonboulevard Trefcenter.

Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting. De gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en is hiermee na Maastricht de grootste gemeente in Limburg. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over de omliggende gemeenten waarmee vestiging in deze plaats erg aantrekkelijk is.

Kenmerken
Algemeen
Het onderhavig object betreft een recent gebouwde bedrijfshal / showroom met een oppervlakte van circa 297 m².
Beschikbaar: In overleg, doch op korte termijn.

Bestemming
Hoofdbestemming: Bedrijfsruimte/Showroom

Oppervlakten
Totale oppervlakte: 297 m²

Object:
Het onderhavig object betreft vrijstaande bedrijfshal/showroom gebouwd middels een staalconstructie. De vloer is afgewerkt middels een betonvloer. De gevels zijn gerealiseerd middels gevelbeplating, voorzien van een moderne pui en enkele raamkozijnen. Het object is voorzien van eigen aansluitingen ten behoeve van water en elektra. 

Bereikbaarheid:
Auto      
Het object ligt binnen enkele autominuten afstand van de toe- en afritten naar de A67, A73 en A74, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen, het Ruhrgebied en Eindhoven (A67) en Nijmegen en Maastricht (A73).

Openbaar vervoer
Het object op is ca. 250 meter loopafstand gelegen van de bushalte Winkelveldstraat, welke in directe verbinding staat met NS-station Venlo.

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid voorhanden.

Huuruitgangspunten
Huurprijs per jaar
In overleg bespreekbaar.

Servicekosten
In overleg bespreekbaar.

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.

Beschikbaarheid
In overleg, doch op korte termijn.

Belangrijkste kenmerken

Interesse in dit pand?


Impressie Bedrijfsruimte

Anderen bekeken ook

U-00855_538850

Holtum-Noordweg 11

6121 PA

Born

C-00304_541423

Orlandopassage 1

6461 AM

Kerkrade