Bedrijfsruimte

Vogt 21
6422RK
Heerlen
Huurprijs € 75

Vrijstaand bedrijfspand bestaande uit bedrijfshal met kantoorruimte (in totaal circa 2.920 m²).

 

Avantis is het eerste Duits-Nederlandse bedrijvenpark dat zich op de grens tussen Aken en Heerlen bevindt, en daarmee in het hart van de Europese markt. De in logistiek opzicht uitstekende verbindingen van deze locatie, centraal in Europa, zijn een sterk pluspunt voor bedrijven die goederen distribueren en zich op de Europese markt concentreren. De nabijheid van de RWTH AACHEN (Europa’s grootste onderzoeksinstituut) vormt een stimulans voor technologie- en spin-offbedrijven van de universiteit, maar nu onder betere voorwaarden. Een groene omgeving, de nabijheid van een fascinerende variatie aan woonvormen (van stedelijk tot landelijk) in de twee landen en een actieve business community ter plaatse, scheppen ongekende mogelijkheden.

 

Kenmerken

Algemeen

Het object is gelegen op bedrijventerrein Avantis te Heerlen – Aachen.

Beschikbaar: Vanaf medio 2024

 

Bestemming
Hoofdbestemming: Bedrijfsruimte

 

Oppervlakten

Bedrijfsruimte: ca. 2.920 m²

Kantoorruimte: In overleg

 

Object:

Het onderhavig object betreft een nieuw te bouwen bedrijfshal met een moderne uitstraling en een verhuurbaar oppervlakte van in totaal ca. 2.920 m². De locatie bevindt zich zowel op Nederlands als Duits grondgebied. Voor internationaal georiënteerde organisaties die zowel op de Nederlandse als Duitse markt actief zijn is dit een zeer interessant.

 

Bereikbaarheid:

Auto      

Het bedrijventerrein heeft een goede aansluiting ten aanzien van de A76 / A4 Antwerpen- Maastricht-Köln en er is een busverbinding aanwezig naar de centrale stations van Heerlen en Aken. Maastricht-Aachen Airport ligt op 30 km afstand en de luchthavens van Brussel, Düsseldorf en Köln zijn binnen 60 autominuten te bereiken.

 

Openbaar vervoer
Het object is op ca. 300 meter loopafstand gelegen van de bushalte World Trade Center Heerlen, welke in directe verbinding staat met het NS-Station Heerlen, welke op circa 6 km van het object op is gelegen.

 

Parkeren
Parkeren op eigen terrein is voldoende mogelijk.

 

Huuruitgangspunten

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 75,00 per m² bedrijfsruimte per jaar plus € 110,00 per m² kantoorruimte per jaar, prijzen exclusief btw.

 

Servicekosten
De servicekosten zijn nader overeen te komen.

 

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.

 

Beschikbaarheid
In overleg bespreekbaar.

 

 

Opleveringsniveau

Bedrijfshal

– 4 laaddocks;

– diverse rolpoorten op maaiveld-niveau.

 

Kantoren

– pantry;

– twee separate toiletten.

Belangrijkste kenmerken

Interesse in dit pand?


Impressie Bedrijfsruimte

Anderen bekeken ook

U-01277_756966

Eurode-Park 1

52134

Herzogenrath

U-01275_756725

Akerstraat 3A

6411 GV

Heerlen