Bedrijfsruimte

Rudolf Dieselweg 34-36
5928 RA
Venlo

Dit bedrijfscomplex bestaande uit onder andere 16 bedrijfshallen is gelegen op het bedrijventerrein “Venlo Trade Port” te Venlo.

Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting. De gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en is hiermee na Maastricht de grootste gemeente in Limburg. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over de omliggende gemeenten waarmee vestiging in deze plaats erg aantrekkelijk is.

Kenmerken
Algemeen
Het onderhavig object betreft een bedrijfscomplex bestaande uit onder andere 16 bedrijfshallen, perfect voor opslag / bedrijfsruimte. De achterzijde van het bedrijvencomplex heeft een direct uitzicht op de Maas, van waaruit het stadscentrum van Venlo en de uiterwaarden zichtbaar zijn. Het terrein is volledig beklinkerd en is middels een hekwerk omsloten. Het bedrijvencentrum is o.a. voorzien van camerabeaking en een stalen toegangspoort.

Beschikbaar: in overleg.

Bestemming
Hoofdbestemming: Bedrijfsruimte

Oppervlakten
Perceeloppervlakte: 6.276 m²
Totale oppervlakte: 2.900 m²
Te huur: Bedrijfshal met een oppervlakte vanaf 175 m² (125 m² bedrijfshal & 50 m² kantoor).

Object
Het onderhavig object betreft 16 bedrijfshallen. Iedere bedrijfshal is volledig overspannen met een vrije hoogte van ca. 5,5 meter en is voorzien van een overheaddeur (handmatig). Draagkracht van de vloer is ca. 750 kg/m². Daarnaast hebben alle bedrijfshallen een eigen huisnummer en eigen aansluitingen ten behoeve van gas, water en elektriciteit.

Bereikbaarheid
Auto
Het object ligt binnen enkele autominuten afstand van de toe- en afritten naar de A67, A73 en A74, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen, het Ruhrgebied en Eindhoven (A67) en Nijmegen en Maastricht (A73).

Openbaar vervoer
Het object op is ca. 600 meter loopafstand gelegen van de bushalte Kazernestraat, welke in directe verbinding staat met de NS-stations Blerick en Venlo. Het NS-station Venlo-Blerick is op circa 1,5 km loopafstand gelegen.

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid voorhanden.

Huuruitgangspunten
Huurprijs per maand
Huurprijs is nader overeen te komen.

Servicekosten
De bedrijfshallen zijn voorzien van eigen aansluitingen ten behoeve van gas, water en elektriciteit alsmede internet.

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.

Beschikbaarheid
​Vanaf 1 november 2023 is er een bedrijfshal beschikbaar met een oppervlakte van ca. 175 m² plus 50 m² kantoorruimte. De huurprijs bedraagt € 1.125,00 excl. BTW per maand. 

Opleveringsniveau:

– Overheaddeur;
– vrije hoogte van circa 5,5 meter;
– draagkracht vloer ca. 750 kg/m²;
– Krachtstroom;
– Verwarming middels radiatoren;
– Kantoorruimte voorzien van databekabeling en wcd’s;
– Sanitair & pantry.

Belangrijkste kenmerken

Interesse in dit pand?


Impressie Bedrijfsruimte

Anderen bekeken ook

U-00855_538850

Holtum-Noordweg 11

6121 PA

Born

C-00304_541423

Orlandopassage 1

6461 AM

Kerkrade