Lebe Group verhuurt kantoorruimte Prinsessesingel 20-26

Prinssesingel 22 26 Venlo - Lebe Group

Lebe Group heeft de kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping van het object gelegen aan de Prinsessesingel 20-26 met een oppervlak van ruim 403 m² verhuurt aan The Inn Company. De kantoorruimte zal voor oplevering aan The Inn Company volledig worden gemoderniseerd.

The Inn Comapny is een organisatie die communities van eensgezinde ondernemers bouwt. Drie van deze communities zullen zich op de Prinsessesingel 20-26 gaan vestigen, te weten Media INN, Sports INN en Taste INN. Deze communities zijn gericht op media, marketing & communicatie en vitaliteit & gezondheid.

De Prinsessesingel 20-26 betreft een aantrekkelijke locatie in het stadscentrum, nabij het centraal station en het bus knooppunt. In de directe omgeving bevinden zich een grote diversiteit aan winkels, horeca en andere binnenstedelijke faciliteiten, direct grenzend aan de Maasboulevard.

Lebe Group verzorgt voor meerdere eigenaren het verhuur- en/of verkooptraject van zowel kantoor-, bedrijfs- als winkelruimte. Daarnaast verzorgt Lebe Group, in samenwerking met H&P Real Estate, ook het volledig beheer van diverse objecten met de focus op de Benelux en Duitsland. Wenst u het rendement op uw vastgoedportefeuille te maximaliseren of wordt u graag bijgestaan bij het verhuur- en/of verkooptraject van uw object? Dan komen wij graag met u in contact om u te voorzien van professionele begeleiding en gedegen advies.