Lebe Group verhuurt distributiecentrum Traffic Port Venlo

Lebe Group verhuurt distributiecentrum Traffic Port Venlo

Group verhuurt distributiecentrum Traffic Port Venlo.

Lebe Group heeft namens de eigenaar een recent gebouwd distributiecentrum van circa 20.300 maan de Olivier van Noortweg verhuurt aan een tweetal gebruikers. Het distributiecentrum is gelegen op een zichtlocatie vanaf én direct naast de snelweg A67. Het centrum omvat circa 19.500 mbedrijfsruimte en circa 800 mkantoorruimte.

Het distributiecentrum is gelegen op bedrijventerrein Trade Port West, een modern logistiek park binnen de grootste logistieke hotspot van Nederland. Een tri modale locatie met ontsluiting via de snelweg (A67 en A73), over water door middel van een inland terminal en via twee spoorweglocaties.

Lebe Group verzorgt voor meerdere eigenaren het verhuur- en/of verkooptraject van zowel kantoor-, bedrijfs- als winkelruimte. Daarnaast verzorgt Lebe Group, in samenwerking met H&P Real Estate, ook het volledig beheer van diverse objecten met de focus op de Benelux en Duitsland. Wenst u het rendement op uw vastgoedportefeuille te maximaliseren of wordt u graag bijgestaan bij het verhuur- en/of verkooptraject van uw object? Dan komen wij graag met u in contact om u te voorzien van professionele begeleiding en gedegen advies.

Op zoek naar een nieuw pand?